Páginas

29 de enero de 2014

ESQUIADA EGAN 2014


Nova Edició de l´ESQUIADA EGAN !!! i ja en van unes quantes  !!! on l'ambient, els riures, el bon rotllo,  ... fa oblidar si neva, fa fred ... plou o fa sol !!! SENT-HI NOSALTRES no calen moltes més coses. Aquest any és igual que fossis gran, petit, alt, baix, esquiador, raquetista, pobre o ric ( ondia si ho sabem ens demanem ricos, oi ?) .... l´esquiada ha estat TOT UN EXIT DE PARTICIPACIÓ, un total de  22  "éssers humans" ( nens i adults!!!) hem participat d´aquest cap de setmana, format 1 dia o dos ..... és iguaaaalllllll !!!!


Tot i que el temps no ha acompanyat, entre pluges, estacions tancades, risc d´allaus i forapistes més durs que una pedra !!! hem aconseguit que tothom torni a casa d´una peça ( i mira que no les teniem totes !!) ha estat una de les millors edicions en participació, esperem que l´any pròxim la meteo acompanyi una mica, només una mica i això serà la BOMBA !!!


Moltes gràcies a tots els particiapants, ...els que han esquiat, els que han fet raquetes, a les familes ( per portar els vostres petits !!!! l´EGAN es fa jove !!!!!) per la vostra paciència i ganes de participar, i si no us ho voleu perdre ja sabeu ...... FES EGAN PELS PUESTUS !!!!

5 de enero de 2014

Cova Sensada


ULTIMA SORTIDA D'ESPELE DE L'EGAN EL 29-12-13 A LA COVA DE LA SENSADA (ORPÍ) AMB EXHIBICIÓ DE LLUFES DELS "SANTS INNOCENTS" DEL DIA ANTERIOR I DEGUSTACIÓ DE COQUES ARTESANES.