Páginas

8 de mayo de 2015

Avencs de La Pleta, Morgan i Comas i Les Serps


Complint amb la sortida mensual de la vocalia d'espele de l'EGAN, el 3-5-2015, l'Airon, Subi, Carre, Prat, David, Judit, Mario, Ana, Laura, Cesar, Jess, Pol, Poch, Nati i Antoni es disposen a fer els avencs del Garraf de La Pleta (-77 m), Morgan i Comas (-30 m) i Les Serps (-30 m).

Tots 3 avencs estan molt junts uns dels altres i estan a uns 400 m del Centre d'Interpretació de La PLeta, al Parc Natural del Garraf, direcció cap el Fondo de les coves.

Com ja vam fer en una anterior sortida a "Lo Perello", van fer la "minimarató" dels tres avencs del Garraf instal·lant tots tres a la vegada i dividint-nos els 15 en 3 grups.

Tot va anar perfecte, els que van voler fer els tres avencs, la majoria, els van fer, i els que tenien pressa per marxar, o encara no es trobaven en bones condicions físiques, van fer els 2 avencs més curts.

Acabada l'activitat espeleològica, el Pol, que feia 33 anys i s'havia preocupat de portar a la nevera de gel unes caixes de galetes (seques de pur miracle) i ampolles de cava fred, les va oferir, sent tot molt ben rebut perquè la calor que feia era de "justícia". Vam brindar pel Pol, l'EGAN i l'espeleologia i tots cap a casa després d'haver fet una bona jornada espeleològica.