Buscar este blog

5 de diciembre de 2018

Sot del Traver

El passat mes d'octubre l'Amparo, la Carol, el Mario, el Salva, el Sebastià, el Cesc i la Estrella vam anar a baixar el primer descens del Sot del Traver, barranc obert entre altres, per membres del EGAN. 
Es un barranc situat a Vallderrós a Riells del Fai, al Valles Oriental, de conglomerat vermell i amb el rappel mes llarg de 42 m. Vam aprofitar la sortida per ajudar a netejar el barranc, que esta molt vestit, tots carregats amb les nostres armes, com podreu veure a les fotos. Vam anar just despres de fortes plujes i al arribar on comença el cami, ens vam trobar amb unes tanques que ens impedien l'acces per perill d'esllevissades.Vam demanar als veins i ens informaren que feia molt temps que hi eren. O sigui que, cap amunt. Una forta pendent, que creua un altre barranc i arribem al inici.
Un gran descens. Estetic i tecnic en alguna instalació i que es va començant a vestir a mida que arribem abaix. Tissores, destrals, serralls, i tota mena d'objectes tallants fan que el barranc quedi net, polit i endressat pels propers que hi passin.