Buscar este blog

4 de noviembre de 2010

L'avenc de la Pinassa

El dia 24-10-2010, cinc companys de l'EGAN van sortir d'Igualada cap a Terrassa per fer una mica d'espeleologia. L'avenc triat era La Pinassa de -58 m. i de fàcil instal·lació perquè anava a instal·lar el Xavi "el ciclista" que no estava molt familiaritzat en anar de primer als avencs.
El viatge en cotxe va ser perfecte. Ens vam canviar i posar el "mono de feina" i, ¡apa!, a buscar la boca.
Com és habitual en l'Antoni, que era el guia de la sortida, va costar una mica de trobar-la. Tot eren bolets per tot arreu, però la cova no apareixia.
Al final la vam trobar, l'Antoni per descomptat .... i per xiripa.
Estaven fent el curset d'iniciació la gent de la SIS de Terrassa i, com els cursets són preferents, vam haver d'instal·lar per un lloc diferent a l'habitual per no molestar. Vam deixar per un altre dia que instal·les el Xavi.
Vam baixar al fons el 5 que anàvem, vam xerrar amb els del SIS, vam fer unes fotos, vam admirar la cova i. Feina feta. Sortim tots, baixem al cotxe, sense perdre'ns, i ... ¡cap Igualada tito!.




Potser vam arribar una mica tard a casa per dinar, i sinó que li diguin al Poch que la Nati l'estava esperant amb l'escombra a la ma, però vam fer un avenc i ens vam carregar d'energia per poder suportar la resta de la setmana laboral que s'apropava.



No hay comentarios:

Publicar un comentario