Buscar este blog

28 de diciembre de 2012

VII Crononiu la Molina




La VII Crononiu de la Molina, organitzada per La Molina Club d’Esports, el campionat d’Espanya i la Copa Catalana d’esquí de muntanya de cronoescalada, sortirà el proper 29 de desembre a les 17:00 del peu del telecabina Alp 2500 de la Molina. La inscripció es pot fer a través de l’enllaç www.eskimon.es i www.fedme.es a partir d’avui mateix.
Amb la participació dels Campions del Món, en Killian Jornet i Mireia Miró, La Molina acollirà el dijous 29 de desembre la VII edició de la Crononiu.



La Crononiu és una cronoescalada d’esquí de muntanya per pistes de l’estació de la Molina, amb un itinerari de 830 m de desnivell, pujant al cim de la Tosa d’Alp des de la sortida del telecabina Alp 2500. Per a les categories cadet masculí i femení, i júnior femení, el desnivell és de 446 m, amb sortida al mateix lloc i final al pla de la Corda.


La II Marxa Popular Nocturna d’esquí de muntanya d’any nou, organitzada també per La Molina Club d’Esports, es farà el proper 30 de desembre a la Pista Llarga de la Molina, a les 17:30, amb arrribada al Restaurant Costa Rasa. Les inscripcions es poden fer awww.tmtiming.com fins al 29 de desembre, o a les oficines de La Molina Club d’Esports i a la botiga Interesport de la Molina.


Com que es tracta d’una pujada popular, no es cronometra el temps. La ruta a seguir és per pista i senyalitzada amb fites lluminoses.

1 comentario:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponderEliminar