Buscar este blog

7 de febrero de 2013

Sima dels Possos / La Cova Cirat


La nostra intenció era participa en la trobada del Monte Cabezo, però ja no varem trobar lloc, a última hora varem decidir anar a fer espeleo pel nostre conte.

Varem visitar la Sima dels Possos que baixa fins a -80 amb un riu subterrani i la Cova Cirat a on per casualitat (per culpa d’un incendi),varem trobar-nos amb els companys del EGAN que participaven a la trobada (que petit es el mon).



La Sima dels Possos te una petita entrada difícil de trobar sense les coordenades o alguna persona que t’acompanyi. Comença amb un ressalt de 11 metres que teòricament es `pot destrepar,( millor posar-hi una corda) i un seguit de pous fins a la cota -80 que et porta a un encreuament de galeries que val la pena visitar, Galeria del Fang, Galeries del riu etc, les fotos poden donar una petita idea de com es.




En quan a la Cova Cirat te molt poca aproximació (tal com podeu veure a les fotos), encara que no tots els cotxes hi arriben. La galeria d’entrada de grans dimensions, al final es remunta per una colada de 5 metres hi es torna a trobar galeries amples i còmodes que et permet gaudir de la cavitat hi tirar unes quantes fotos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario