Buscar este blog

15 de diciembre de 2016

Avenc del Ginebró

Aquest passat dijous de festa alguns membres de l'Egan el vem aprofitar per anar a l'avenc del Ginebró, a Begues. Érem la Mar i el Subi i els seus dos fills, la Marina i el Sergi; el David i la Judit.

Avisats pel Toni Martín de que no trobaríem l'avenc si cap de nosaltres coneixia bé el camí, vem sortir de Begues seguint la pista del Parc del Garraf i vem trobar amb facilitat el lloc on s'acostuma aparcar els cotxes. A partir d'allí, els advertiments del Toni ressonaven a les nostres orelles quan, caminant pel mig d'una canal, intentàvem obrir-nos pas entre branques, arbustos punxencs i les cintes que s'enreden als peus.

Després de seguir tres camins diferents i haver caminat alguns kilòmetres amunt i avall vem fer cas al Subi, que ja ens ho havia advertit, i finalment vem arribar a la boca.

L'avenc són quatre pous que s'enllacen fins arribar a -70 m. I la part més divertida de l'avenc, per la majoria, són els últims dos pous que es poden grimpar a la pujada.


En sortir, encara vem tenir temps de rodar un Mannequin Challenge (no us el perdeu! és la prova pilot del que es farà el dia 17/12 a la Ruda).


I després a dinar a Begues, un magnífic dinar de tapes encara que ja eren les 4 de la tarda quan arribàvem al restaurant. Llàstima que no vem fer-hi foto!

No hay comentarios:

Publicar un comentario