Buscar este blog

20 de enero de 2022

CANTABRIA

Hola a tots, 
Després d’uns mesos sense anar a Cantabria, els passats dies 8, 9, 10, 11 i 12 de gener del 2022, vam fer una petita escapada per localitzar i visitar algunes cavitats, que eren desconegudes per nosaltres. Tot i que el temps no ens va acompanyar gaire, no ens podem queixar. 
El primer dia vam intentar localitzar la Torca de los Cubillones, on recentment s’ha trobat una sala molt gran. Tot i els nostres esforços, no la vam trobar. Vam aprofitar per parlar amb el grup d’exploració i ens van comentar que encara quedaven algunes incògnites per resoldre i que després de finalitzar la seva feina publicarien tota la informació que havien estat i estan recopilant.
Teníem pendent fer fotos a la mina-cova La Buenita (aquesta cavitat ja l’havíem visitat alguna vegada). Vam aprofitar que el dia era plujós i que la cova no tenia aproximació, per visitar-la i fer les fotos que ens faltaven pel nostre àlbum. 





Vam estar en dos petites coves més. Una, és la cova de Las Perlas,

i l’altra, en desconeixem el nom. Vam fer unes quantes fotos i que esperem us agradin.

A més a més, vam localitzar una altra cavitat molt més gran. Però per visitar-la necessitem la col•laboració de la gent del club. Es diu Cueva Llueva i té una aproximació de 10’. Nosaltres vam poder entrar una mica fins la capçalera d’un passamà i segons la informació que tenim, a continuació, hi ha un P-20. 
Esperem que us agradi i esperem trobar voluntaris per visitar la Cueva Llueva. 

Fins aviat, 

Àngel i Montse

No hay comentarios:

Publicar un comentario