Buscar este blog

20 de julio de 2011

7ª Nocturna Esparraguera

Com si fos ahir, encara estàvem a Moscú que l´Elvira llença la primera pedra: PEDALADA NOCTURNA A ESPARREGUERA, 16 de Juliol, i esclar no ens podem estar de participar-hi, per allò de provar-ho tot. Formar els equips és una mica "foxón", però al final participem amb els nostres frontals, els nostres "al.lògens", les màquines com si fossin l´enterprise ..... tot "tre bien".

La Cursa consisteix en passar per un punts de control, als quals s´arriba amb un roadbook ( una cosa així com un llibre de ruta que et diu on girar i per on anar, amb kilometres, etc.) de forma que cada cop que arribes a un punt de pas, et donen el següent tram a fer. Tot això es fa a les fosques, per això, i tenint previsió del que passaria, el nostre equip l´anomenem NO VEO NÁ !!! tot un clam al que seria la nostra "andadura" per pistes i corriols esparraguerins.

Total que passades les 22:00 arranquem la nostra "cursa", i com no podia ser d´una altre manera..... anem a muerte !!! ( l´adrenalina de les competicions) tant !!! que porto el llibre de ruta que m´han donat, a la mà fet un ganyip ( i resulta que porto, portamapes "vàlgame la redundància"!!!!), però tenir a algú devant fa que el volguis atrapar ( sabeu de que parlo veritat ?). A les primeres cruïlles tot és aglomeració de gent, fins que encara no som al kilòmetre 5 que ja tenim els primers problemes tècnics, l´Ivàn s´ha quedat a les fosques ( i no es que no pagui el rebut de la llum !!!) és que el seu al.lògen s´ha mogut i enfoca a la constel.lació d´andromeda .... és a dir, que no ve ná !!!!!
Així doncs, tranquilitat i a reparar el focus ( que tranquilitat, ni tranquilitat, quita de ahí , unes brides, unes coses INTENTA DE ARRANCARLO IVÁN , INTENTA DE ARRANCARLO POR DIOS !!!! ........ coses de l´adrenalina que deiem) al final reparem l´averia i sortim cap el que seria la primera pujada "interessant", i ZASCA !!!! ja tenim la suada garantida ( els d´esparreguera sabem que es gasta a la vinyavella, oi?), doncs amb el grup calent ( i un servidor que anava mes revolucionat que la moto del Rossi en plena recta !!!!) anem a la recerca del primer control.
Passat aquest, ja agafem el nostre ritme de "crucero", ara ja tenim clar com funcionarem ( el sergi ilumina a tots els corredors i els altres no ens perdem ...renoi quin flash!!!!) bé, anirem tirant "a ritmo" i en cadascuna de les cruïlles agruparem al grup. A més ens hem fet lloc entre els equips i ja no anem tant agobiats. Ja sense preses a la sortida del Bruc, la orientació fa fallida momentaneament ( degut a l´excés d´ingesta de sindria que va alterar el meu "compass") però detectat l´error i solucionat, enfilem cap a Can Jorba, tot devallant per trialeres que gràcies a ser de nit, algú baixa de forma "sorpresiva" , i cadascú al seu estil ( que com deien ... no he caigut que m´he tirat !!!!!) i sense cap altre problema ens deixem portar per la gravetat i la velocitat per terreny conegut cap a Esparreguera on ens esperen les botifarres.

Desprès doncs dels 32 km a lo "vampiro", només toca anar a casa, una bona dutxa i a dormir .... bé un gelat i un gintonic tampoc van malament per arrodonir la nit, veritat ? ...... total a les 2:00 la joventud encara aguantem !!!!!!! ....... i ara que toca provar ? marxa enrera potser ?

No hay comentarios:

Publicar un comentario