Buscar este blog

13 de marzo de 2012

SkyGames 2012

Els SkyGames® són els Campionats del Món de Skyrunning que se celebren amb una periodicitat de 4 anys. Aquest any tindran lloc del 29 de juny al 8 de juliol a la Ribagorça Romànica, una zona compresa entre Aragó i Catalunya.


Itàlia per dues ocasions i Andorra han estat els països que han albergat fins ara els SkyGames®, un certamen impulsat per la Federació Internacional d'Skyrunning (ISF) i que exigeix ​​que les competicions es celebrin en escenaris de muntanya situats a un mínim de 2.000 metres sobre el nivell del mar, en zones que compten amb una sòlida oferta hotelera i de serveis, a més de bones comunicacions i experiència en la celebració d'esdeveniments esportius.

Durant aquesta setmana de competició es disputaran un total de 6 proves: SkyMarathon, tota una prova de resistència de 42km; SkyRace, cursa de muntanya de 21km; SkyBike, una duatló d'alta muntanya (14 km BTT + 10km RUN + 10km BTT); KmVertical, una cursa d'ascensió ràpida de 1.000m de desnivell; SkySpeed​​, prova eliminatòria de velocitat en 200 metres; i SkyRaid, una prova multidisciplinar pensada exclusivament per als atletes seleccionats de les delegacions internacionals.

Aquesta competició reunirà als grans especialistes mundials de cada disciplina. Més de mil esportistes i cent atletes d'elit representant a un total de 25 nacions es donaran cita en aquesta competició que suposa un fidel reflex de l'espectacle dels esports de muntanya en alçada.

Paral·lelament a la competició oficial es duran a terme un important nombre d'activitats esportives i lúdiques complementàries que ofereix el potencial turístic i d'oci de la regió.


En aquesta edició dels SkyGames® 2012 es distingeixen dos grups de participants:
· Categoria Internacional, reservada exclusivament als atletes que representen les Delegacions Internacionals, que es disputaran els títols de Campions del Món.
· Categoria OPEN, oberta a tots els participants que ho desitgin.


Inscripcions - Obertas


No hay comentarios:

Publicar un comentario