Buscar este blog

23 de julio de 2013

Riera de la Baga

Torrent de la Figuera o Riera de la Baga. Gran descoberta la que hem fet avui amb aquesta riera d'Aiguafreda. Salts, tobogans, ben format, ràpels( màx.40 mts), una autèntica joia desconeguda sota el pla de la calma.

Xavier Franquesa 






2 comentarios:

  1. Hola, la setmana passada varem fer el descens, pero no estic segur de que hagim fet el que toca. Per exemple l'afluent que portava aigua venia per l'esquerra en lloc de la dreta com diu la ressenya i el rapel més llarg que varem fer no passa de 30m.
    Ens aniria molt be saber les coordenades del punt d'entrada o si teniu el track. El descens el varem fer pel Sot de la Biota (tal com surt al mapa del ICC) per sota d'on s'uneixen el Sot de l'Estalviada amb el Sot de les Saleres. Be, qualsevol informacio que tinguis serà ben rebuda. Gracies per endavant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, segur que pel que dius, era el torrent de la mora, al de la figuera si que hiha un rapel mes larg de 30, que a alguna resenya surt un rapel, que es mes llarg del que diu, no recordo quin era,pero si marca 30 son 35, i el mes llarg es de 40 0 45.

      Eliminar