Buscar este blog

28 de enero de 2020

XXIII TROBADA D’ESPELEÒLEGS DE CATALUNYA A IGUALADA

Amb l'excusa de la celebració del 30è aniversari, enguany l'EGAN hem organitzat conjuntament amb la Federació Catalana d'Espeleologia, la XXIII Trobada d’Espeleòlegs de Catalunya a Igualada, des del divendres 29 de novembre i fins el diumenge 1 de desembre. La coincidència amb el 40è aniversari de la fundació de la Federació Catalana d'Espeleologia ha fet que aquesta trobada hagi estat encara més celebrada per molts participants.


El divendres al vespre es va donar el tret de sortida de la Trobada amb un acte al Museu de la Pell d’Igualada. L’acte va incloure parlaments de la presidenta de l’EGAN, del president del CECI, del president de la Federació Catalana d’Espeleologia i de la tinenta d’alcalde i regidora d’esports de l’Ajuntament d’Igualada. Va haver-hi la projecció d’un audiovisual amb imatges de l’EGAN d’aquests 30 anys d’història, es van entregar diversos records commemoratius dels respectius aniversaris i, en acabar, un pica-pica.

Tant el dissabte com el diumenge al matí va haver-hi sortides d’espeleologia i de descens de barrancs organitzades per membres de l’EGAN que van satisfer plenament els participants que venien de fora. Dissabte al matí, a la Fou de Tous, també s’hi van fer xerrades tècniques i tallers pràctics a càrrec de l'Escola Catalana d'Espeleologia. En total, més de cent participants vinguts d’arreu de Catalunya entre totes les activitats. 

El dissabte a la tarda l’auditori del museu es va omplir amb les xerrades que s'hi van oferir i es va poder comptar, entre d’altres, amb la presència de la sra. Montserrat Ubach. Al final de la tarda es van lliurar el I Premi Gorges de Núria pel millor treball en descens de canyons i engorjats i els XXIX Premis Font i Sagué pels millors treballs d’espeleologia. Cal destacar que el Premi Gorges de Núria va recaure a l’EGAN pel treball presentat per l’Estrella Broquetas “Exploració, equipament i descens dels barrancs, rases i rieres de l'Altiplà de Capolat”. 

Per acabar la jornada de dissabte es va organitzar un sopar al restaurant el Racó del Traginer que va reunir prop de cent comensals. Des de l’EGAN estem molt satisfets per la gran assistència a aquestes jornades de convivència i intercanvi amb companyes i companys d'entitats de tot Catalunya i esperem retrobar-nos amb tots ells ben aviat.

Enllaços a les fotos i a l'audiovisual dels 30 anys de la Trobada.

Enllaç a Les millors Fotos: https://photos.app.goo.gl/DQVYatJHRe6CUcsA8

Enllaç a l'Audiovisual 30 anys EGAN: https://photos.app.goo.gl/NaUrqZw44sQRxfqm7

I per si algun dels participants se les vol descarregar:

Enllaç a Totes les fotos de Rondes: https://photos.app.goo.gl/vuWUpRSJvn86bPpw7

Enllaç a Totes les fotos de Sajolida: https://photos.app.goo.gl/F5J6w6TvBePivZWe7

Enllaç a Totes les fotos de Beumala: https://photos.app.goo.gl/kdSwERyLGsRjZp6E9


No hay comentarios:

Publicar un comentario