Buscar este blog

6 de octubre de 2022

RUTA DE LA CENTRAL DE DAIÓ PEL CANAL DEL FRESER

El passat diumenge 25 de setembre 17 membres de l'EGAN vam voler participar de la sortida que ens havien preparat el Santi i el Pineda i que pintava tan bé: circular sortint de la Central elèctrica de Daió (Queralbs) passant pel Camí de les Centrals, el Canal del Freser i els salts i gorgs del Freser. 


Vam començar enfilant el camí habitual cap a Núria però, i no podia ser d'altra manera, aviat el vam deixar per fer una ruta diferent: amb passamans, cordes, alguna grapa... Vam arribar al Pont del Cremal i la Bauma de Sant Rafael i vam deixar el camí normal i vam seguir el canal del Núria al Freser, construït per tal d'alimentar la central de Daió. A partir d'allà el camí va per sobre el canal, tapat amb taulons de fusta, i ens ofereix unes vistes impressionants. Finalment vam deixar el canal i vam començar a baixar pel marge dret del riu Freser, passant pel Salt del Grill. 


I, per si no havia sortit tot prou bé, fins i tot vam arribar a l'hora bona per anar al restaurant de la Corba a menjar embotits del Ripollès (recomanació dels barrankeros que se les saben totes).

No hay comentarios:

Publicar un comentario