Buscar este blog

10 de septiembre de 2013

Bateig de Immersió.

El passat dissabte 07 de setembre, els socis de l'Egan que van voler, vam participar a un intercanvi amb el club igualadí de submarinisme Aqualata Sub, que ens va oferir la possibilitat de tenir un primer contacte amb l'esport del submarinisme i ens van fer un bateig de immersió. 





Ens vam dirigir cap a la cala dels pots de Palamós, una cala idònia per iniciar-se en aquesta disciplina, allà quatre instructors del club ens van fer una classe teòrica sobre en que consistia,un dels cuals soc jo, quines precaucions i quines maniobres fariem durant la immersió. Llavors els socis participants vam anar entrant al mar i vam poder gaudir de una immersió pel fons d'aquesta cala podent observar les meravelles que hi ha sota el mar i que per molts era la primera vegada que veiem. Cal dir que la impresió de tots els participants va ser molt bona i l'experiència va ser d'alló més agradable. Com no podia ser d'una altra manera vam acabar la jornada amb un bon dinar per poder comentar la jugada i qui sap si fer-ne alguna altra més endavant. 

Aquest intercanvi tindrà la seva tornada el proper mes d'octubre quan els socis de l'Aqualata Sub, podràn venir guiats per l'Egan a fer un barranc. 
Una mostra més de la cooperació entre entitats que permet gaudir de noves i gratificants experiències.

No hay comentarios:

Publicar un comentario