Buscar este blog

30 de septiembre de 2013

Equipació 25 anys EGAN


Des de el club volem fer-vos partícips d'una iniciativa que creiem que pot ser interessant per a tots els socis i que ens servirà com a tret diferenciador del socis del nostre centre.

Es tracta de la EQUIPACIÓ EGAN, amb disseny exclusiu del nostre centre i que ens fabricaria la marca igualadina TUGA.
Es tracta de roba tècnica de qualitat per a les especialitats de peu, running i btt, i que a més commemorarà el 25É aniversari del nostre centre.

Els preus d`aquestes peces van en funció de la demanda, és a dir, com més gent estigui interessada, millor preu podrem aconseguir, per tant a continuació indiquem els preus orientatius pels quals poden sortir les peces de roba ( el primer preu correspon a menys de 5 unitats i el segon preu de 26 a 60 unitats):

PEU/RUNNING

Camiseta M/C Coolmax - 28,20 / 22,80
Camiseta M/L coolmax - 33,50 / 27,10
Malla Curta - 32,40 / 26,10
Pantaló Trail - 28,70 / 23,20

BTT
Mallot M/C Obert Premium - 38,80 / 26,60
Culote Curt Badana Premium - 47,80 / 39,70
(preus sense IVA)


Des de la junta creiem que la millor manera de procedir es posar una data límit per veure quanta gent hi estaria interessada i comprovar qui vol aquestes equipacions. La data límit serà el divendres 18 d'Octubre, ja que la nostra intenció seria poder fer comanda a finals del mes d'Octubre per poder tenir les equipacions a principis de desembre del 2013 ( es triga 5 setmanes a rebre la comanda després de confirmar la mateixa).

Per decidir les talles, el fabricant ens deixarà algunes mostres que portarem a l'EGAN un cop tinguem clar quines són les peces que cal demanar de forma que tothom s'ho podrà provar ( informaren quins divendres estaran les mostres al centre).

Els interessats caldrà que facin un pagament del 50% en el moment de fer la comanda, i la resta del pagament quan tinguem la comanda entregada ( pròximament s'indicarà si es farà en metàl.lic o via ingrés, depenent de la gent interessada).

Per fer la comanda/reserva heu d'enviar un correu a la següent adreça
electrònica oscarisalvi@yahoo.es o trucar al telf: 669240476, Oscar.

Podeu especificar nom, model seleccionat, unitats, i la talla o les talles que us interessen, segons el nombre d'unitats i peces escollides.

Us adjuntem un arxiu pdf amb els dissenys d'aquesta equipació, que serà la que apareixerà en totes les peces que comprem ( es mostra el que seria el mallot de bici, però en la camiseta quedaria igual).
A més aquest disseny es pot incorporar a altres peces ( manigues llargues en culots o mallots, o pantalons de tresc, paravents, armilles, etc.) però primer haurem de pensar en aquesta primera fase.

Bé només ens queda esperar que trobeu interessant aquesta iniciativa i que
us animeu a adquirir la equipació EGAN, per fer evident que l'EGAN allà on va triomfa !!!! i gaudir de les nostres activitats preferides
(running, bici, muntanya, barrancs, espeleo, etc...) amb total
comoditat i fent que tothom sàpiga que som de l'EGAN!!!
Per qualsevol dubte podeu contactar amb oscarisalvi@yahoo.es / 669240476

MOLTES GRACIES I ANIMEU-VOS

No hay comentarios:

Publicar un comentario