Buscar este blog

22 de marzo de 2019

SORTIDA DE DESCOBERTA DE L’ESPELEOLOGIA

El passat diumenge 10 de març, l’EGAN va fer realitat una altra de les activitats anunciades al calendari del nostre 30è aniversari.

L’activitat, batejada com a descoberta de l’espeleologia i oberta a tothom, va servir perquè els participants coneguessin de primera mà l’organització i la realització d’una exploració subterrània. La jornada va començar a la seu del Club, on es va fer la presentació i una breu introducció a la història de l’espeleologia així com als aspectes d’aquest esport-ciència que es consideren més importants: seguretat, protecció i conservació del medi, geologia, etc.


Per la segona part de l’activitat el grup es va desplaçar fins al poble de Mont-ral, a les muntanyes de Prades, on els participants van poder posar en pràctica tot el que s’havia explicat i experimentar com és això de recórrer una muntanya per dintre.




En primer lloc es va visitar la cova de la Moneda i després d’una curta caminada i de superar un petit tram de via ferrada (Grau de la Cova) es va accedir a la cova de Mont-ral, molt característica pel fet que té dues boques i permet un recorregut circular entrant per una i sortint per l’altra. 



La combinació de la bellesa del recorregut, els petits obstacles i l’emoció d’haver de fer servir la corda per superar-los va fer gaudir de valent a tots els participants que van ser guiats en tot moment per monitors de l’EGAN.

No hay comentarios:

Publicar un comentario