Buscar este blog

20 de noviembre de 2011

II Marató de l'Ardenya


L’Associació Esportiva Matxacuca de Santa Cristina d’Aro, organitza per aquest proper dia 10 de Desembre la 2a Marató de Muntanya de l’Ardenya, un recorregut se'ns dubte ple d'història, racons de singular bellesa i natura al 100%. La cursa inclou tres recorreguts i distancies diferents, 10k, 21k i 42k, aproximadament:
  • Marató de Muntanya de l’Ardenya 42 Km
  • Mitja Marató de l’Ardenya 21 Km
  • Cursa Popular 10 Km

D'entrada, s'han fet petites modificacions en el recorregut dels 42k, amb el propòsit de reduir els extensos trams de pista. Així doncs, s'han substituït alguns sectors d'aquest tipus per corriols, molt més divertits i agraïts, que es mantenen paral·lels a l’anterior itinerari. Pel que fa als circuits de 21k i 10k, no s'hi han introduït canvis.

Per altra banda, també s'està acabant de tancar el contingut de la bossa d'obsequis que s'entregarà als corredors. Inclourà una samarreta de cotó de màniga llarga i una de gorra de running (per a tots els participants), uns mitjons Lurbel (només pels que corrin els circuits 21k o 42k), uns mitjons compressius Lurbel (només pels de 42k). A part de tot això, els corredors també s'hi trobaran altres petits obsequis.


Lloc: Santa Cristina d’Aro, Girona.
Data: 10 de Desembre de 2010.


No hay comentarios:

Publicar un comentario