17 de enero de 2012

Cursa Nocturna de Rocacorba

La lluna plena que ens acompanyarà i els frontals ens enlluernaran 2 recorregut, un de 11km perimetral per canet d'Adri, amb pujada al volca de Canet i a la falda de Rocacorba i l'altre de 22km amb pujada al volca i a Rocacorba.
Rocacorba una muntanya de 980 metres d'alçada, es un clàssic del Trail Running i Btt de la comarca, es la muntanya mes alta del Gironès i un encant ple de corriols i vistes immillorables.
Tan la sortida com l'arribada la farem al interior del pavelló municipal d'esports de Canet d'Adri, així que no deixeu de venir amb tota la família, per que disposarem d'unes petites grades per que el públic pugui animar, musica, servei de bar, activitats pels nens tot ven calentonet. I com no per tots vosaltres: guarda-roba, dutxes i l'avituallament d'arribada a l' interior.
La cursa com al·licient no nomes tindrà la nocturnitat sinó que també fem categories per equips de 2 persones, així que premiarem 3 primers maculí, 3 primers femení, 3 primers equip masculí, 3 primers equips femení i 3 primers equips mixtes tant de la cursa de 11km com de la de 22km.

Canet d'Adri                                                              4 febrer 2012No hay comentarios:

Publicar un comentario