Buscar este blog

13 de abril de 2015

AVENC DEL CLUB

Com a primera sortida de la nova vocalia d'Espeleologia, vam triar l'avenc del Club que està a Sant Llorenç de Munt. Ès un avenc de -90 m, ens van aconsellar de portar un "calçador", però ens vam oblidar d'agafar-ho, així dons, només vam poguer de saludar la diàclasi.

Vam pendre l'alternativa a la Via Pèndol, interessant i maca, on hi han petits procesos litogènics, després de baixar uns petits pous vam fer cota -50 m.
Ha sigut una sortida de centre ben repartida, Sergi va ser qui va començar a instal·lar l'avenc i qui va fer el pèndul, el Cèsar es va engrescar i va desinstal·lar el final fins a la Via Pèndul, continuant per aquesta via, el David va instal·lar els 2 següents pous fins a cota -50 m. Aqui els primers en baixar, no seràn els primers en pujar, jejejeje (vegeu foto de grup). El Mario va desinstal·lar fins al pèndul i el Sergi, "tot valent", va acabar de desinstal·lar l'avenc.

I per últim el David ha volgut compartir les seves fotos amb tots nosaltres i jo (Amparo) escriure la crònica de la sortida ....

Però per uns quants no acabava aquí la sortida de centre ..... no s'acava fins que no es pren la cerveseta i les galetes (esmiculades, jejeje) de després.

Fins la propera companys !







No hay comentarios:

Publicar un comentario