Buscar este blog

12 de febrero de 2017

Celebració del 28è aniversari de l'Egan a la Cova del Tabac

L'Espeleogrup Anoia (Egan) va complir 28 anys d'existència el 13 de gener de 2.017 i, aquest passat diumenge 5 de febrer, es va commemorar l’esdeveniment amb l'organització d'una sortida oberta a tothom. Com cada any, el lloc de celebració va ser dins una cavitat i enguany es va triar la Cova del Tabac a Camarassa.


Més d'una seixantena d'adults i gairebé una vintena d'infants i joves van participar d'aquesta jornada tan particular, en especial pels nens i nenes i també per qui mai abans havia estat dins una cova. Cal agrair també l'assistència de membres del grup d'espeleologia del Pallars, la SAM de Tremp, que van obsequiar l'Egan amb el llibre dels seus cinquanta anys d'història i amb un assortiment de productes típics de la comarca.

Malgrat la complicada meteorologia de tot el cap de setmana, es va poder gaudir d'una treva del vent i la pluja durant tot el matí. Alguns núvols alts i el sol lluent van fer que el paisatge des de la boca de la cova fos esplèndid.

Primer va haver-hi els parlaments del president de l'Egan, Víctor Gutiérrez, i de la Sam, Jordi Pascual, i seguidament refrigeri i beguda per tothom. Després, un recorregut per la cavitat i, finalment, la foto de família.

Des d’aquí volem agrair l'assistència de tothom i esperem retrobar-vos l'any vinent.


Els assistents: Joan, Santi, Lidia, Gal·la, Subi, Mar, Marina, Sergi, David, Judit, Nicolàs, Esther, Xevi, Marina, Miquel, Lluis, Anna, Nil, Salva, Amparo, Carlota, Poch, Nati, Tort (que també feia anys), Pineda, Inés, Laura, Xavi, Dídac, Karre, Abril, Montse, Estrella, Jekyll, Mario, Sònia, Micaela, Marta, Víctor, Vicens, Òscar, Àngel, Montse, Cesc, Lis, Jordi, Olga, Toni, Ignasi, Gonzalo, Montse, Erik, Marc, Pau, Ton i Antoni de l’EGAN i Alba, Maria, Eva, Amanda, Marta, Valldeflors, Elena, Oscar, Jordi, Brauli, Sònia, Clara, Guillem, Martina, Valença, Biel i Oriol de la SAM.
Per molts anys Egan!

No hay comentarios:

Publicar un comentario