Buscar este blog

5 de diciembre de 2018

Sot del Traver

El passat mes d'octubre l'Amparo, la Carol, el Mario, el Salva, el Sebastià, el Cesc i la Estrella vam anar a baixar el primer descens del Sot del Traver, barranc obert entre altres, per membres del EGAN. 
Es un barranc situat a Vallderrós a Riells del Fai, al Valles Oriental, de conglomerat vermell i amb el rappel mes llarg de 42 m. Vam aprofitar la sortida per ajudar a netejar el barranc, que esta molt vestit, tots carregats amb les nostres armes, com podreu veure a les fotos. Vam anar just despres de fortes plujes i al arribar on comença el cami, ens vam trobar amb unes tanques que ens impedien l'acces per perill d'esllevissades.Vam demanar als veins i ens informaren que feia molt temps que hi eren. O sigui que, cap amunt. Una forta pendent, que creua un altre barranc i arribem al inici.
Un gran descens. Estetic i tecnic en alguna instalació i que es va començant a vestir a mida que arribem abaix. Tissores, destrals, serralls, i tota mena d'objectes tallants fan que el barranc quedi net, polit i endressat pels propers que hi passin.



























2 comentarios:

  1. Hola companys!
    Comentar-vos que la zona de Vallderrós ha quedat tancada en compliment de la normativa que apliquen els agents rurals de la zona ZEPA (Zona d'Especial Protecció per a les Aus), aquesta restricció s'aplica des del 15 de gener al 15 de juny.
    Aquesta restricció d'accés era vigent des de feia més de 10 anys, però ara ha estat senyalitzada amb cartell per el que les sancions seran efectives.
    Hi tenim una parella d'àligues cuabarrades i ara és el temps d'aparellament i cria.
    Salut i muntanya!

    ResponderEliminar
  2. Hola,
    A 1 de diciembre de 2019 hemos ido y hemos visto que está desequipada. Una pena la verdad.
    Saludos,
    Roc

    ResponderEliminar