Buscar este blog

28 de noviembre de 2023

RUTA AGULLES DELS PRINCEPS I ECOS

Secció Montserrat amb encant

28 de octubre del 2023

Comencem ruta al pàrquing de Can Massana (pagament de 6€ si ets federat 3€), ens dirigim cap al Refugi de Vicenç Barbé, amb bon ritme i gaudint de d'encant de Montserrat arribem al bonic pas de La Portella el que tremolant sense dificultat pugem.


Continuem per arribar al Pas dels Prínceps on ens esperen les vistes del massís de Montserrat a una alçada de 984 m (agulla poc freqüentada) de les quals a nosaltres ens agrada gaudir.



Pel camí de la Portella fem una petita parada a la Font de l’esllavissada. Ja al Coll del Port ens desviem a l'esquerra marcat en blau cap a Ecos, on anirem trobant trepades fàcils i algun estrip fins al Pas de l'Esfinx. Des d'allà ja albirem el nostre objectiu, l'agulla l'Esfinx dels Ecos 1169m, arriba la part divertida on pugem per una corda ja instal·lada fins a fer cim. Gaudim de les bones vistes i fem les fotos de rigor abans del descens.



Desfem el camí de les cordes i ens dirigim al Basal de l'avellaner, punt d'aigua de les cabres montserratines pel camí del Montgròs, aquest camí està amb marques grogues, passem per la Bauma de les Pruneres tornem al Coll de Porc i ja agafem el camí dels arrels fins a Can Massana (punt d'inici de la nostra ruta) en total 5h de ruta que com sempre un comiat amb una cerveseta ben freda.















No hay comentarios:

Publicar un comentario