Buscar este blog

17 de agosto de 2011

COVA DEL TABAC


Si !!!, ja sabem que el 16-11-2010 va sortir a Som de l'EGAN la Cova del Tabac, però es que el diumenge, 14-8-2011, 2 companys de l'EGAN, la Margarita i l'Antoni, van portar a la Clara i al Pep a veure una cavitat ampla i còmoda, ja que les de la comarca de l'Anoia, a excepció de la turística del Salnitre, son bastant estretes i, si volem que es quedin a fer espele a l'EGAN, no els podem portar sempre a "patir" dintre de les coves de l'Anoia.
La caminada fins a la boca a ple Sol i em pujada va ser molt suada però una vegada a la boca de la cova, la temperatura baixa notablement i era molt agradable estar-s'hi asseguts contemplant el paisatge.
Vam entrar amb frontals i amb la càmera fotogràfica que, al haver de disparar en exposició i obligar als "figurants" a estar-se quiets una estona cada vegada que fèiem una foto, una mica més i hi ha un motí anti fotògraf.
Al final de la cova havia la llibreta de "piades" amb el bolígraf que vam deixar l'última sortida del novembre.
Posem una salutació i tornem cap a la boca de la cova.
Bé, una sortida d'espeleologia, tranqui-la que va ser completada amb una excursió per una passarel·la sobre el riu Segre a prop de Camarasa i piragües a Sant Llorens de Montgai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario