Buscar este blog

23 de agosto de 2012

Avenc Nou de les Alzines

El 19-8-12, 8 companys de l’EGAN (Laura, Karla, Mario, Trias, Airon, Josep, Sergi i Antoni) vam anar a fer l’Avenc Nou de les Alzines animats per la descoberta i desobstrucció de nous pous feta pels de l’SpeleoCorb.


L’avenc Nou de les Alzines està a Vallirana i té 113 m. De fondària. El seu últim pou de -61m és espectacular i la feinada que encara queda per treure pedres és “inimaginable”. Des d’aquest BLOG de l’EGAN ens oferim a ajudar als companys a treure totes les que tenen col·locades fent paret a la base del pou en el que podria ser una sortida col·lectiva.

Els 8 companys ho vam passar d’allós més bé, baixant aquest avenc de dimensions generoses. Llàstima que sortint, al company que desinstal·lava, i que feia molt de temps que no feia espele, li va petar un natural, baixant 2m a plom i fent-se un bon cop al braç.

En definitiva, un avenc maco pel seu volum (no té gaires formacions), còmode (pel que és habitual al Garraf), sense aproximació (2 minuts escassos) i a 1 h. d’Igualada. Què més podem demanar? (a part de que ningú surti ferit ????).


No hay comentarios:

Publicar un comentario