Buscar este blog

28 de septiembre de 2012

3er RAID DEL SEGRE

En aquesta edició mantindrem la nostra línia, amb molts sectors i canvis de disciplines per fer un raid els més divertit possible. El recorregut apte a tothom i moltes variants per a tots els nivells.

Aquest any la prova donarà inici a la població de Camarasa a la comarca de la Noguera com en l'edició anterior i recorrerà diferents llocs de la comarca finalitzant la primera etapa a la Població d'Àger.

Es podrà optar per fer tres categories ben diferenciades. Elit, Aventura i Iniciació.

• ELIT: Puntuable per la Copa Catalana. Els equips estaran formats per 3 riders, sense assistència. Sempre estaran en cursa els 3 components. Dues etapes: Dissabte 100 km i el diumenge 50 km.Disciplines BTT, trekking, caiac, Patins en línia, Escalada, Espeleo, Rapel i Tir amb arc.
• AVENTURA: Equips formats per 2 components sense assistència. Dues etapes: Dissabte 70 km i el diumenge 50 km. Disciplines BTT, trekking, caiac, escalada, Espeleo, Rapel i Tir amb arc.
• INICIACIÓ: Equips formats per 2 corredors sense assistència. Una etapa el Diumenge de 50 km. Disciplines BTT, Cursa a peu, Caiac, Escalada, Tir amb arc i proves especials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario