Buscar este blog

16 de septiembre de 2012

Marxa cicloturista L'Eix

La Marxa Cicloturista l’Eix és una prova no competitiva que es farà el dia 6 d’octubre, aprofitant la finalització de les obres de desdoblament de l’Eix Transversal dirigides per Cedinsa


L’objectiu principal es fomentar el ciclisme i donar a conèixer el territori per on passa la nova carretera, el nou Eix Transversal és una de les millors infraestructures que tindrà Catalunya i la participació en aquesta marxa possibilita conèixer-la tot gaudint d’una activitat única i irrepetible. Transcorrerà únicament en aquesta via i de forma excepcional, ja que quan es posi en funcionament els ciclistes hi tindran prohibida la circulació.

Té dos recorreguts, un de llarg (154km) i un de curt (70km).

El recorregut llarg comença a Cervera, continua pel pla de Lleida, seguidament per la Catalunya central, Manresa i Vic, on es puja l’alt de Fontfreda. S’endinsa en la província de Girona pel Coll de Revell i té el punt d’arribada a Caldes de Malavella. Al llarg del recorregut, els ciclistes gaudiran de tres avituallaments. El primer, coca; el segon, esmorzar de pa amb botifarra, i el tercer, barretes energètiques i fruita. En arribar a Caldes de Malavella, hi ha un dinar per a tots els participants i els acompanyants que ho desitgin. Paral·lelament,s’han organitzat una sèrie d’activitats lúdiques per tal que els acompanyants puguin compartir aquesta jornada amb els ciclistes, com ara un globus aerostàtic en l’avituallament de Fontfreda (esmorzar), inflables i circuit d’habilitats amb bici per a petits i joves. Amb la inscripció, cada participant rebrà un mallot dissenyat per a aquesta ocasió on destaca la seguretat del ciclista amb un innovador teixit reflectant.És obligatori portar el mallot durant la Marxa (qui no el porti no tindrà accés als avituallaments).

El recorregut curt comença a l’alçada de Fontfreda, coincidint amb el segon avituallament (esmorzar). Els ciclistes que optin per aquesta opció hauran d’accedir a l’avituallament (a l’hora marcada per l’organització, les 10:00 del matí). Allà podran recollir el seu mallot i hauran d’esperar el vehicle que obre la marxa. A partir d’aquell moment podran començar a pedalar. A partir d’aquest punt la marxa transcorre en la mateixa direcció i condicions que el recorregut llarg.

A l’arribada els participants tindran dutxes i lavabos. També hi haurà una furgoneta per transportar les bosses dels participants, aquesta furgoneta estarà a la sortida i anirà directament a l’arribada per tal de què els participants puguin anar a dutxar-se i canviar-se.

Es muntarà una caravana d’acompanyants, de manera que cada participant podrà portar un o varis acompanyants, que tindran accés als punts d’avituallament i al dinar de l’arribada (podran comprar tiquets d’esmorzar i dinar el mateix dia a preus molt assequibles). Així tant ciclistes com acompanyants podran gaudir de la jornada ciclista i inaugurar tots junts el nou Eix Transversal.

La Marxa anirà amb l’acompanyament dels Mossos d’Esquadra, ambulàncies i cotxes d’assistència mecànica.

Així doncs, VINE A INAGURAR EL NOU EIX TRANSVERSAL, serà una experiència única i irrepetible!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario