Buscar este blog

2 de marzo de 2013

El dissabte, 23-2-13, una colla d'antics companys d'espele que als anys 70 havien estat al RES del Pirenaic i que, amb el pas del temps, ens haviem escampat, però sempre conservant l'amistat, ens vam tornar a trobar.
La trobada va ser batejada com KEDADA RES i consistia a anar a fer la COVA DEL TABAC a Camarasa, dinar al mateix poble i voltar per les passarel·les que hi ha al riu Segre, també a Camarasa.

Érem, Javi (EGAN), Margarita (EGAN), Xavi (SIS), Marta, Conxita, Toni, Ignasi, Maribel, Jordi, "Gus", "Barón", Roser, Marisa i Antoni (EGAN).

A la cova només vam anar 10 ja que al venir de llocs diferents de Catalunya, la nevada havia fet que no arribessin a temps per anar a la cova, per tant, a la resta els vam trobar a l'hora de dinar. Normal quan es tracte d'espeles.

Hi havia companys que feia molt i molts anys que feia que no es ficaven a una cova i, per tant, la Cova del Tabac, amb les seves generoses dimensions va astorar a tots els presents.

Va ser un dia fantàstic de retrobar-se amb antics companys i amb l'ambient adequat (una cova). Tot va ser riure i bon humor rememorant, encara que poquet perquè totes les comparacions són odioses, els temps que pujaven i baixaven als avencs amb elèctron o a doble corda "dinàmica" i a "comichi", amb un nus de prusik com a assegurança.








 
En definitiva, un molt bon dia que s'ha de tornar a repetir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario