Buscar este blog

31 de octubre de 2023

Sortida a les Agudes

24 Setembre del 2023

Sortida a les Agudes per la cresta del Castellets i tornada per els camins del Pou de Glaç.

Ens trobem a les 7,30, com sempre al Canaletes, i aquest cop ens diriguirem cap el Montseny, concretament al aparcament de Sasferres, molt a prop de Sant Marçal camí molt utilitzat per pujar al Matagalls.

Preparem les motxilles i enfilem travessant la carretera cap a les Agudes. Trobarem diferents grimpades i desgrimpades pels diferents Castellets, pasarem també per la cadena equipada i per la placa amb record d'un excursionista.



La part final abans d'assolir el cim de Les Agudes és el que presenta més
verticalitat però amb cap moment presenta gaire difucultat. Avui formem un grup força nombrós però tothom avança sense problemes. Un cop al cim fem una parada per menjar alguna cosa i observem el curiós rellotge solar. La concurrència aquí dalt es força nombrosa, està be veure el "boom" que ha tingut la muntanya en els últims anys. (A vegades penso que encara hi ha pocs accidents, veient el que es veu).



Farem una baixada molt més llarga que la pujada, veurem uns magnífics boscos de faig i com no, diversos pous de glaç molt ben conservats i francament algún d'una alçada considerable i de realització costossa i perfecte.


Tardem unes 6 horen en fer tot el circuit i abans de acomiadar-nos fem una cervesa i amb un bon gust de boca, tothom cap a casa seva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario