Buscar este blog

26 de octubre de 2012

Festival de Cinema de Muntanya

El i Aventura de Torelló, actualment denominat Festival Unnim de Cinema de Muntanya, sin dels més importants del món en el seu genere, exhibeix i posa en Competició Cada cualquier els millors películas al nivell Mundial Sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura.


Ja podeu consultar tota la programació de la trentena edició del Festival en aquest enllaç! A l'esquerra de la pàgina www.torellomountainfilm.cat trobareu detallada de Cada Una de les sesiones Que preparat dobladillo Perque torneu un Gaudir del millor Cine de Montaña. 

Trobareu tots els películas Que participen a la Secció Competitiva i tambe els documentales 'Terre Magellaniche', Que donarà el tret de sortida el divendres 16, 'Torelló 8,0' o el Sobre l'expedició d'alpinistes torellonencs al Dhaulagiri. No nos Perdeu tampoc els DETALLES de les activitats Paral · Leles què hem preparat, des de presentacions amb aletas alpinistes un Exposicions i xerrades. Afanyeu-vos i compreu les entrades vostres! Som l'aventura Que es veu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario